fbpx

VAŠE POVRATNE INFORMACIJE

Hvaležna bom, če delite mnenje o svoji izkušnji!

 
1
2
3
4
5
Pošlji
  
Prekliči

Napišite svoje mnenje

Katja
Na njenji terapiji vsakič znova doživim totalen RE-SET. In neke vrste zdravljenje.
Priporočam Vsem. Vsi to rabimo... ❤️
Mateja J.
Toplo priporočam vsem, ki v službah veliko presedite in si želite spremembe. Sama sem se odločila, da bi rada izboljšala svojo držo, tako v službi, kot tudi v vsakdanjem življenju.
Že po prvi individualnih terapiji z Urško, je izginila napetost v vratu in hrbtenici, povečala se je stabilnost in koncentracija.
Ne samo da je Urška strokovna, je tudi oseba z neverjetno toplino, energijo. Po terapiji in še nadaljnje dni se vedno počutim lahkotno in čutim, da z vsako terapijo narediva nekaj dobrega za moje počutje, ki traja.
Veronika Potočnik, dr. med., spec. fiziatrije
Lekcije ozaveščanja skozi gib so mi dale nov vpogled v gibanje – v boljšo prepoznavo in zaznavo gibov. Opazila sem, da določene gibe lahko naredim na bolj udoben način in da se je po lekcijah zmanjšala neprijetna mišična napetost predvsem v vratnem delu in med lopaticama. Po lekcijah sem lažje našla svojo sredino, gibljivost hrbtenice pa se je izboljšala.Zato lekcije toplo priporočam vsem, ki čutite bolečine zaradi dela v prisilnih držah ali veliko presedite.
Mark, 40 let
Lekcije Ozaveščanje skozi gib z Urško mi ustavijo čas. V današnjem tempu vsakodnevnih opravil preveč hitimo in tako izgubimo stik s sabo. Tukaj ga dobim nazaj. Vsi gibi, ki jih vsakodnevno izvajamo, se nam zdijo samoumevni. Tukaj pa postaneš pozoren na gibe, ki jih izvajaš in z njimi povezane občutke. Postaneš bolj povezan, bolj pretočen, bolj hvaležen. Po lekciji je počutje lahkotno, misli so umirjene, zavedam se svoje drže, stojim bolj stabilno.
Jure Udovč, učitelj športne vzgoje
Več let sem imel bolečine v vratu in zgornjem delu hrbta. Kot športni učitelj in ljubitelj gorskega kolesarjenja, surfanja in smučanja so me bolečine pri vseh aktivnostih precej omejevale. Po priporočilih prijatelja sem se odločil za individualno terapijo pri Urški Potočnik. Že po prvem obisku so se bolečine bistveno zmanjšale, gibljivost vratu pa se je povečala. Terapije se od drugih pristopov močno razlikujejo saj vključujejo nežne, usmerjene gibe, ki so telesu prijazni in sproščujoči.

DELI
error: