fbpx

Splošni pogoji

Politika zasebnosti

Ta pravilnik o zasebnosti opisuje naše politike in postopke o zbiranju, uporabi in razkritju vaših podatkov, ko uporabljate storitev, ter vam pove o vaših pravicah do zasebnosti in o tem, kako vas ščiti zakon.

Vaše osebne podatke uporabljamo za zagotavljanje in izboljšanje storitve. Z uporabo storitve se strinjate z zbiranjem in uporabo podatkov v skladu s to politiko zasebnosti.

INTERPRETACIJA

Besede, katerih začetna črka je velika, imajo pomen, opredeljen pod naslednjimi pogoji. Naslednje opredelitve imajo enak pomen, ne glede na to, ali se pojavljajo v ednini ali v množini.

DEFINICIJE

Za namene te politike zasebnosti:

 • Račun pomeni edinstven račun, ustvarjen za vas za dostop do naše storitve ali delov naše storitve.
 • Podjetje (v tej pogodbi imenovano »podjetje«, »mi«, »mi« ali »naše«) se nanaša na spletno mesto Urska potočnik.
 • Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletno mesto namesti na vaš računalnik, mobilno napravo ali katero koli drugo napravo, ki med številnimi uporabami vsebujejo podrobnosti vaše zgodovine brskanja na tem spletnem mestu.
 • Država se nanaša na: Slovenijo
 • Naprava pomeni vsako napravo, ki lahko dostopa do storitve, kot je računalnik, mobilni telefon ali digitalna tablica.
 • Osebni podatki so vsi podatki, ki se nanašajo na določeno ali določljivo osebo.
  Storitev se nanaša na spletno stran.
 • Ponudnik storitev je vsaka fizična ali pravna oseba, ki obdeluje podatke v imenu družbe. Nanaša se na podjetja ali posameznike tretjih oseb, ki jih podjetje zaposluje za omogočanje storitve, zagotavljanje storitve v imenu družbe, izvajanje storitev, povezanih s storitvijo, ali pomoč podjetju pri analizi načina uporabe storitve.
 • Podatki o uporabi se nanašajo na podatke, zbrane samodejno, bodisi ustvarjene z uporabo storitve ali iz same storitvene infrastrukture (na primer trajanje obiska strani).
  Spletno mesto se nanaša na spletno mesto Urska Potocnik, dostopno na https://urskapotocnik.com/
 • Pomeni posameznika, ki dostopa do storitve ali jo uporablja, ali podjetje ali drugo pravno osebo, v imenu katere tak posameznik dostopa do storitve ali jo uporablja, kot je primerno.

VRSTE ZBRANIH PODATKOV

Med uporabo naše storitve vas lahko prosimo, da nam posredujete določene osebne podatke, ki jih je mogoče uporabiti za stik z vami ali identifikacijo. Osebno prepoznavni podatki lahko vključujejo, vendar niso omejeni na:

Podatki o uporabi lahko vključujejo informacije, kot so naslov internetnega protokola vaše naprave (npr. IP naslov), vrsta brskalnika, različica brskalnika, strani naše storitve, ki jih obiščete, čas in datum vašega obiska, čas, porabljen na teh straneh, edinstvena naprava identifikatorje in druge diagnostične podatke.

Ko dostopate do storitve z ali prek mobilne naprave, lahko samodejno zbiramo določene podatke, vključno z, vendar ne omejeno na, vrsto mobilne naprave, ki jo uporabljate, edinstven ID vaše mobilne naprave, naslov IP vaše mobilne naprave, vaš mobilni telefon operacijski sistem, vrsto mobilnega internetnega brskalnika, ki ga uporabljate, edinstvene identifikatorje naprav in druge diagnostične podatke.

Prav tako lahko zbiramo podatke, ki jih vaš brskalnik pošlje, ko obiščete našo storitev ali ko do storitve dostopate z ali prek mobilne naprave.

Tehnologije sledenja in piškotki

Uporabljamo piškotke in podobne tehnologije sledenja za sledenje dejavnosti na naši storitvi in ​​shranjevanje določenih informacij. Uporabljene tehnologije sledenja so svetilniki, oznake in skripti za zbiranje in sledenje informacij ter za izboljšanje in analizo naše storitve. Tehnologije, ki jih uporabljamo, lahko vključujejo:

Piškotki ali piškotki brskalnika. Piškotek je majhna datoteka, nameščena na vaši napravi. Svojemu brskalniku lahko naročite, da zavrne vse piškotke ali navede, kdaj se piškotek pošlje. Vendar, če ne sprejmete piškotkov, morda ne boste mogli uporabljati nekaterih delov naše storitve. Razen če niste prilagodili nastavitve brskalnika tako, da zavrača piškotke, lahko naša storitev uporablja piškotke.

Flash piškotki. Nekatere funkcije naše storitve lahko uporabljajo lokalno shranjene predmete (ali Flash piškotke) za zbiranje in shranjevanje informacij o vaših preferencah ali vaši dejavnosti v naši storitvi. Flash piškotkov ne upravljajo iste nastavitve brskalnika kot tiste, ki se uporabljajo za piškotke brskalnika.

Spletni svetilniki. Nekateri razdelki naše storitve in naša e-poštna sporočila lahko vsebujejo majhne elektronske datoteke, znane kot spletni svetilniki (imenovane tudi jasne slike gif, oznake slikovnih pik in slike z eno slikovno piko), ki podjetju omogočajo na primer, da prešteje uporabnike, ki so obiskali te strani ali odprl e-pošto in za druge povezane statistike spletnega mesta (na primer beleženje priljubljenosti določenega razdelka in preverjanje integritete sistema in strežnika).

Piškotki so lahko “trajni” ali “sejni” piškotki. Trajni piškotki ostanejo na vašem osebnem računalniku ali mobilni napravi, ko ste brez povezave, medtem ko se piškotki seje izbrišejo takoj, ko zaprete spletni brskalnik.

DELI