fbpx

Kako poteka prva seansa kineziologije?

Kineziološko sejo lahko izvajajo ljudje z različnimi težavami, od bolečin v hrbtu do čustvenega stresa. Kineziologijo lahko uporabljamo pri diagnostiki in zdravljenju različnih bolezni. Zato, tudi če ni natančno znano, kakšna težava je zaskrbljujoča, bo specialist na posvetu pomagal odkriti in odkriti vir zdravstvenih motenj. Po tem se izvaja terapija.

Po potrebi se bolnika napoti k specialistu z ožjim fokusom. Če se torej ukvarjate s težavami s hrbtenico, vam bo pomagal osteopat, ki se pri delu ukvarja s kineziologijo. Če so težave v prebavnem sistemu, bo specialist, ki uporablja kineziološke metode, pomagal zgraditi prehranski sistem.

Prva seansa kineziologije je namenjena zbiranju informacij o pacientu in stanju njegovega telesa in telesa. Najprej kineziolog izve celotno zgodovino bolezni – o vseh simptomih, ki bolnika motijo, pa tudi o diagnozah in načinih zdravljenja, ki se izvaja. Podrobno je razjasnjen tudi življenjski slog bolnika.

Tudi če se obravnava določena težava, specialist opravi popolno diagnozo, da sestavi sliko ravnovesja vseh telesnih struktur in čustev.

DELI
error: